OVER O-TECH

O-TECH Bouwbeheer, Onderhoud en Adviesbureau

Vanuit ons adviesbureau te Stein worden plannen en ideeën uitgewerkt in concrete uitvoeringen. Hierbij zijn kosten, kwaliteit & planning de leidraad om te komen tot een goed plan.

Plannen worden uitgewerkt tot digitaal tekenwerk & detaillering. Bijbehorend een bestek, open begroting en een planning. Verder nemen we u graag formele zaken als het aanvragen van benodigde vergunningen uit handen.

Ook opname van de status van woningen voor woningverenigingen, het inventariseren, uitwerken en opstellen van renovatie plannen behoren tot ons bedrijfsportfolio. Daarnaast inventariseren we uw pand op eventueel houtrot en zorgen voor een projectmatig onderhoud en stellen het budget vast.

We hebben zeer ruime ervaring op het gebied van mutatieonderhoud, prijsboeken en projectmatig onderhoud.

Voor Vve’s verzorgen we het technisch onderhoud van appartementen. We stellen in samenspraak met de financieel afdeling binnen de vve’s een meerjarig onderhoudsplan vast.

Kortom, vanuit Idee tot een uitgewerkt plan!

ir. Jean-Pierre Brouns - Oprichter en Eigenaar O-TECH

Ir J.P.Brouns is opgegroeid in ouderlijk aannemersbedrijf in Burger & Utiliteitswerken.

“Het bouwen is me met de paplepel ingegeven. Na eerst een algemene studie, ben ik doorgestroomd naar de MTS bouwkunde. Daarna HTS Bouwkunde doorlopen waarbij ik Cum Laude geslaagd ben. Vanuit de HTS ben ik door gestroomd naar TU Eindhoven.”

ONZE VISIE

ONTZORGEN

O-Tech neemt alle formaliteiten uit handen van de klant waardoor de weg naar resultaat overzichtelijk blijft.

BETROUWBAAR

O-Tech is een betrouwbare partner voor u als bedrijf maar natuurlijk voor u als particulier.

ANALYSE

Na gedegen analyse komen we tot een gerichte specificatie voor uw project.

Op zoek naar een bouwadviesbureau?